Pandurii Târgu Jiu şi-a deschis magazin oficial

Începând din data de 23 octombrie Pandurii Târgu Jiu are un magazin oficial unde sunt puse în vânzare produse sub marca Pandurii.

Magazinul a fost inaugurat în prezenţa preşedintelui Consiliului de Administraţie al clubului, Mihai Prunariu, a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Ciprian Florescu, a Prefectului de Gorj Alin Văcaru, a directorului Departamentului de Scouting al FRF, Aurel Ţicleanu dar şi a antrenorului Petre Grigoraş şi a jucătorilor Răzvan Stanca, Dan Nistor, Mihai Răduţ, Mihai Roman, Erico şi Elton da Silva, precum şi a altor oficiali ai clubului Pandurii. După tăierea panglicii, jucătorii prezenţi la eveniment, dar şi antrenorul Petre Grigoraş, au susţinut o sesiune de autografe pentru micuţii suporteri prezenţi.

Suporterii echipei de toate vârstele îşi vor putea procura de aici replici ale echipamentului de joc, tricouri de prezentare, mingi, căni, genţi, rucsace, căciuli, şepcuţe, mănuşi, umbrele, eşarfe, fanioane de diverse mărimi şi fanionul oficial de joc, insigne, raclete, ceasuri, brelocuri, brichete şi alte produse, toate inscripţionate cu însemnele echipei Pandurii. Magazinul oficial Pandurii este situat în centrul Municipiului Târgu Jiu, vis-à-vis de Hotel Gorj, fiind deschis zilnic.

„După mai bine de zece ani de Liga I avem în sfârşit un magazin oficial al clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Cred că este un lucru extrem de bun pentru toţi iubitorii fotbalului gorjean. Aş vrea să mulţumesc membrilor Consiliului de Administraţie ai clubului care ne-au fost alături, domnului Alexandru Picui, domnului Ciprian Florescu şi domnului Aurel Popescu care, de când am început această activitate împreună, s-au gândit că ne lipseşte acest magazin oficial. Suntem pe primul loc în Liga I la site-uri oficiale şi avem în sfârşit şi un magazin oficial.“ Mihai Prunariu, preşedinte Consiliul de Administraţie Pandurii Târgu Jiu

„Felicitări tuturor pentru această idee de a înfiinţa un magazin al clubului. Cineva îmi spune acum că se împlineşte un an de când am fost la Florenţa cu Pandurii sezonul trecut şi, uitându-mă acum la aceşti copii care vor fi viitorul clubului, mă alătur urărilor pentru un viitor mai bun. Multă baftă şi vă urmăresc, fiind întotdeauna un suporter, un admirator şi un prieten!“ – Aurel Ţicleanu, director Departament Scouting FRF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.