Craiova și-a concesionat serviciul de iluminat public pentru 52,720,351.89 RON

Primăria Municipiului Craiova a semnat un Contract de delegare de gestiune prin concesionare a serviciului de iluminat public in Municipiul Craiova cu FLASH LIGHTING SERVICES S.A. București, contract cu o valoarfe finală de 52,720.351,89 lei.

Obiectul concesiunii este Serviciul de Iluminat Public din Municipiul Craiova, care presupune urmatoarele activitati: -intocmirea documentatiei tehnice pentru realizarea tuturor lucrarilor de investitii conform legislatiei in vigoare; -întretinerea si mentinerea în functiune a sistemului de iluminat public; – modernizarea echipamentelor ce deservesc sistemul de iluminat public; – extinderea echipamentelor ce deservesc sistemul de iluminat public; – realizarea iluminatului arhitectural al cladirilor, monumentelor si obiectivelor naturale de interes turistic; – implementarea unui sistem de management modern al sistemului de iluminat public. – gestionarea si optimizarea consumului de energie electrica din iluminatul public; – realizarea iluminatului festiv.

Contractul a fost câștigat de societatea din București în urma unei licitații deschise la care au participat trei ofertanți. Conform caietului de sarcini contractul ar putea fi subcontracta.

Flash Trading House s-a născut în iunie 1994 ca partener al Philips Lighting în România.

Deține  gestionarea delegată prin concesiune a serviciilor de iluminat a unor oraşe importante din ţară: Constanţa (2001), Iaşi (2005), Botoşani (2005), Braşov (2006), Buzău (2006), Tulcea (2006), AlbaIulia(2012),Călărași(2012)

Provocările tot mai diverse din iluminat au adus semnătura şi stilul Flash Group pe multe aplicaţii speciale:

  1. Iluminat arhitectural:Farul şi Muzeul de Istorie din Constanţa, Rectoratul Universitatii “Transilvania” Braşov, Cetatea Sighişoarei, Hotelul “J.W. Marriot” , Banca Națională a României sau clădirea de afaceri “Lakeview” din Bucureşti
  2. Iluminatul arenelor sportive:stadioanele din Buzău, Piatra Neamţ, Bacău, Constanţa, Urziceni, sala sporturilor Rapid
  3. Iluminatul spaţiilor culturale şi de cult:Muzeul de Ştiinţe Naturale din Sibiu, Catedrala Mitropolitană din Iaşi, Ansamblul patriarhal din Bucureşti
  4. Iluminat special:show-room-uri, triaje, eurogări, ecluze, staţii de metrou, parcuri, zone de tratare şi gestiune a apei

În teritoriu, sunt prezenţi prin puncte de lucru şi sucursale în Bucureşti şi judeţele Constanţa, Tulcea, Călărași, Buzău, Braşov, Alba, Iaşi şi Botoşani, iar prin alianţa cu alte organizaţii sunt reprezentaţi în Suceava, Mureş şi Prahova.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.