Valeria Seciu, doamna teatrului românesc vine la Vâlcea să-l vadă pe vâlceanul Ciprian Nicula, actor la Teatrul Anton Pann

Doamna Valeria Seciu, alături de domnul Alexa Visarion, doamna Ștefania Cenean și domnul Dan C. Mihăilescu, cei ce formează juriul ce va acorda premiile la Gala Premiilor UNITER din 25 mai, vor fi prezenţi la Teatrul Anton Pann pentru vizionarea spectacolul “Eşti un animal, Viskovitz!” spectacol pentru care Ciprian Nicula, actorul Teatrului Anton Pann, râmnicean, a fost  nominalizat la categoria debut pentru Premiile UNITER 2015.

          Vineri  8 mai, de la ora 19.00 în Sala Studio a Teatrului Anton Pann publicul vâlcean poate viziona o noua reprezentatie a spectacolului “Eşti un animal, Viskovitz!” adaptare după romanul omonim de Alessandro Boffa, traducerea: Alexandra-Maria Cheşcu, regia şi adaptarea scenică: Tudor Lucanu, scenografia: Irina Moscu, coregrafia: Galea Bobeicu. Prezenta juriul  la vizionarea spectacolului “Eşti un animal, Viskovitz!” este o reconfirmare a reuşitei acestui spectacol a cărui premieră a avut loc la sfârşitul anului 2014, mai precis pe 3 decembrie.

Acesta este cel de al patrulea  spectacol vizionat de Juriul UNITER după ce în luna februarie juriul a fost prezent şi la vizionarea spectacolului “O poveste ciudată cu un câine la miezul nopţii” piesa regizată de Vlad Massaci şi la a treia nominalizare a unui actor de la Teatrul Anton Pann la Gala Premiilor UNITER. Vă reamintim că în 2011 pe scena Galei UNITER a fost Cătălin  Vieru, în 2012 Vlad Bîrzanu, iar  acum Ciprian Nicula.

 

          Poate o să vă întrebaţi cine este actorul Ciprian Nicula? Înainte de toate o să vă spunem că este râmnicean. A debutat pe scena Teatrului Anton Pann în spectacolul “ Mai întâi de naşti” în 2013, când încă era student. În anul 2014 a absolvit cursurile Facultăţii de Teatru şi Televiziune a Universităţii Babeş Bolyai din Cluj, clasa prof. Miklós Bács şi în prezent   este masterand al Universităşii de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L.Caragiale Bucureşti. Din 2014 este actor la Teatrul Anton Pann. Mai poate fi văzut şi în ultima premieră a teatrului Anton Pann “Femei/ Bărbaţi” de  Willy Russell, în regia Vlad Massaci. Spectacolul “Eşti un animal, Viskovitz!”  în care îşi artă măsura talentului, i-a adus lui Ciprian nominalizarea la Gala Premiilor UNITER, eveniment care va avea loc pe 25 mai la Sala Mare a Teatrului National I.L.Caragiale” din Bucuresti. Acesta este un moment de referinţă,atât pentru Ciprian Nicula, nominalizat la categoria debut a Premiilor UNITER, cât şi pentru performanţa Teatrul Anton Pann din Rm Vâlcea.

 

După cum se obsevă Teatrul Anton Pann mereu prezent pe scena celor mai importante manifestări de gen precum Gala Premiilor UNITER, Festivalul Naţional de Teatru sau alte festivaluri care promovează cu adevărta valoarea celor mai bune spectacole. Vestea că este un spectacol bine regizat, bine gândit de regizorul Tudor Lucanu, cu critici  favorabile şi cu nişte actori extrem de ambiţioşi şi talentaţi,  a adus la începutul anului juriul pentru nominalizările UNITER, format din: Mircea Morariu, critic teatral, Monica Andronescu, critic teatral si redactor şef revista Yorik şi Marin Zărnescu, critic teatral şi profesor la UNATC I.L. Caragiale Bucureşti, iar acum juriul care va acorda Premiile UNITER. Cu mândrie spunem că în ultimii ani Teatrul Anton Pann din Rm Vâlcea s-a bucurat să fie în elita teatrelor din România, prin nominalizările la Premiile UNITER, selecţionări ale actorilor la importante festivaluri de film, participări la festivaluri naţionale şi internaţionale.

La spectacolul de vineri, la care vor  participa nume de referinţă în teatrul şi cinematografia românească sunteţi aşteptaţi şi dumnevoastă să-l susţineţi pe Ciprian. Un alt mod de sustinere este prin vot electronic.De anul acesta Senatul UNITER a abordat o nouă formulă de a vota prin care publicul îşi poate exprima preferinţele privind nominalizaţii de anul acesta.Sub genericul Votul Publicului „Pentru tine cine e câştigătorul?„ puteţi să-l susţineţi pe râmniceanul nostru, pe actorul Ciprian Nicula, acordându-i votul dumneavoastră. Linkul de mai jos vă va duce direct la pagina votanţilor.

În speranţa că nu vor fi emoţii, minunaţilor actori de la Teatrul Anton Pann le dorim mult success,  un joc excellent şi multă, multă baftă lui Ciprian.

“Eşti un animal, Viskovitz!” adaptare după romanul omonim de Alessandro Boffa; traducerea: Alexandra-Maria Cheşcu; regia şi adaptarea: Tudor Lucanu; scenografia: Irina Moscu; coregrafia: Galea Bobeicu;  Si din nou actorii ale căror nume cu drag le dăm citire: Mădălina Ciotea, Reka Szász, Vlad Bîrzanu, Olimpiu Blaj, Cătălin Asanache şi Ciprian Nicula. 

 

Gala Premiilor UNITER de anul acesta va avea loc în nou inaugurate Sală Mare a Teatrului Naţional Bucureşti, pe 25 mai, ora 21.00, şi transmisă în direct pe TVR 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.