Un condamnat pentru corupție a publicat cărți la editura ,,Academica Brâncuși”, a UCB din Târgu Jiu

Editura „Academica Brâncuși” a UCB Târgu Jiu a publicat cărți scrise de un condamnat pentru fapte de corupție. Dar nu orice condamnat. Este vorba de Grigore Dobre, patronul firmei de construcții ZEUS din Pitești, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupție, în dosarul Președintelui Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu.

Firma lui Dobre a lucrat la construcția noului sediu al UCB din Complexul Debarcader, sediu care trebuia să fie gata din anul 2010, dar cele 12 acte adiționale la contractul cu firma lui Dobre au epuizat fondurile alocate de Ministerul Educației Naționale în acest sens și, în afară de parter și câteva spații unde se țin diverse conferințe inițiate de Gorun Adrian, totul este șantier.

Terminând banii universității alocați de minister acestei investiții, Președintele Biroului Senatului, Adrian Gorun, încheie o convenție bilaterală cu S.C. Zeus prin care aceasta se obligă să efectueze lucrări de 1.000.000 lei la acest obiectiv, cu plata ulterioară și eșalonată din partea universității, începând cu 1.01.2012, conform Hotărârii nr.254.

Mai multe aici pe www.justitiecurata.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.