Boza vrea să mute sediul CE Oltenia la Craiova, pe bucăți.

de Marius DAEA

Surse din cadrul Complexului Energetic Oltenia ne-au declarat că: ,, Actuala conducere intenționează să mute sediul CE Oltenia la Craiova. În prima etapă va fi mutată Divizia Financiară, pentru a satisface un orgoliu mai vechi al lui Constantin Bălășoiu care a încercat și anul trecut acest lucru, condiționând acceptarea la conducerea Diviziei Financiară cu mutarea acesteia la Craiova. Tot sursele din CE Oltenia ne-au declarat că următoarea mișcare va fi mutarea Diviziei Energetice la Craiova și în acest caz tot pentru a satisface dorințele unui șef din CE Oltenia, șefi înregimentat în ALDE . Motivul invocat ar fi că majoritatea celor care lucrează în aceste divizii sunt din Craiova.
Prima mișcare ar urma să fie făcută în trei săptămâni, maxim o lună, atunci când Divizia Economică va fi mutată la Craiova.
Dacă vor avea loc astfel de schimbări, atunci putem vorbi de un impact economic negativ asupra Târgu Jiului și al județului Gorj, în general.
Pentru a confirma sau infirma această situație, CE Oltenia ar trebui să transmită un comunicat de presă prin care să lămurească situația.
În 2016 când a fost luată în calcul o astfel de situație, sindicaliștii de la FNSE,,Univers,, amenințau cu mișcări extreme de protest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.