TÂRGU JIU: CE Oltenia ,,salvat,, în stil mafiot.

de Marius DAEA

,,DEZBATEREA,, CE Oltenia în stil mafiot, cu ușile închise.

Dacă în faza de proiect așa zisa dezbatere despre salvarea CE Oltenia părea o inițiativă benefică atât pentru companie cât și pentru comunitate în general, în momentul când au pus-o în practică au închis ușile ca-n filmele cu mafioți și ce-or fi discutat numai ei știu.
De fapt vorbim de un grup de politruci, sindicaliști, șefi de instituții publice și sinecuriști susținuți politic cam de același grup de interese, care mustește în jurul bugetului uriaș al CE Oltenia.
Nici unul dintre participanții la acțiunea simulată nu au fost cotați până acum pe piața energetică ca fiind promotorii unor soluții reale și eficiente care să salveze CE Oltenia.
De fapt nici nu mai contează cine au fost participanții la acest simulacru ieftin cu iz electoral atâta timp cât s-au închis în sediul Prefecturii Gorj să dezbată ce? Să dezbată pentru cine? Probabil interesele de grup.
Faptul că o astfel de dezbatere își găsește loc pe agenda politrucilor gorjeni doar în campania electorală nu ne duce cu gândul decât la o înșelătorie electorală marca Florin Cârciumaru așa cum de fapt au fost obișnuiți târgujienii.

CE Oltenia în calitate de invitat la simulacrul lui Cârciumaru

Într-un astfel de demers CE Oltenia ar fi trebuit să fie dacă nu principalul inițiator, cel puțin coorganizator, însă, împărăția Gorjului probabil a vrut să-i transmită într-un mod subtil managerului CE Oltenia cine este de fapt ,,capo di tutti capi,,.

Numai interesele oculte și murdare ale celor prezenți la dezbatere au interzis presei să nu asiste la ,,dezbatere,,

Un astfel de subiect ar fi trebuit tratat cu maximă seriozitate și transparență. Publicul larg ar fi trebuit să aibă acces la dezbatere, cel puțin prin intermediul presei locale. Pentru o astfel de dezbatere, vorbim de una reală nu de ce s-a întâmplat la Târgu Jiu organizatorii ar fi trebuit să transmită în direct prin intermediul unor radiouri sau televiziuni  locale fie prin intermediul rețelelor de socializare la care au acces tot mai mulți gorjeni, însă, nu au făcut acest lucru.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.