Amenințarea, metoda manageriala a lui Boza!

Boza revine la Facebook!
Sorin Boza, directorul general al Complexului Energetic Oltenia a anunțat pe 27 mai 2017 ca va renunța la comunicarea pe Facebook pentru a avea liniște atât el cât și familia: “Astăzi m-am decis sa întrerup aceasta metoda de comunicare între noi. Cu părere de rău sincer. Prefer însă sa am liniște și eu ai familia mea. Iar cei ce și-au dorit acest lucru au reușit. Lucrurile rele pe care mi se fac văd ca se fac doar cu scopuri ascunse și sincer nu le înțeleg. Va voi sta la dispoziție pentru cei ce vor dori sa discute cu mine direct pe numărul de telefon. Va doresc un wk frumos tuturor.”
Pe 05 iulie, fostul director de resurse umane al companiei, Ion Răuț, dezvăluie la TV SUD ca Boza a făcut angajări chiar în perioada concedierii a 1000 de oameni, exemplificând cu un oarecare Gagiu, angajat la “comunicare”. După ce s-a încurcat în tot felul de explicații în presa locala, despre angajarea lui Gagiu, pe 9 iulie Boza revine pe Facebook, într-o încercare disperata de a devia interesul întregii mass-media către alte subiecte.
 
 Echipa Boza si Gagiu se autoaccidentează!
 
Eforturile lui Boza, de a stinge subiectul Gagiu, au eșuat lamentabil. Ambii protagoniști au pus gaz pe foc în ieșirile publice, contrazicându-se în declarații, astfel ca și acum, la doua săptămâni de la dezvăluirea lui Răuț, managerul companiei este “prăjit” de subiect. Iar dimensiunea scandalului crește odată cu apariția în plan public a unor informații care arată mașinațiunile excesive ale lui Boza pentru a-l avea aproape pe Gagiu!

În loc de explicații coerente, amenințări!

“Comunicatorul” Gagiu dispare pur și simplu, nu mai răspunde la telefon, iar Boza intră în război pe Facebook cu Răuț, furios că acesta îi “violase” credibilitatea. Boza afirmase repetat după înregimentarea lui Gagiu ca nu făcuse nici o angajare, dar minciuna a fost descoperita!
Furia lui Boza a atins cote paroxistice în încercarea nereușita de a identifica “informatorul” lui Răuț. A durat foarte putin până să amenine ca un interlop că va “scoate din peisaj” pe cel/cei care ar fi dat informația lui Răuț.
 
Prin ce fel de selecție a trecut Boza?
 
Nu putem sa nu întrebăm public firma care l-a selectat pe Boza dacă a verificat sinceritatea și tendințele sale abuzive. 
Și totodată să întrebam acționarii companiei dacă acest tip de comportament este compatibil cu poziția ocupata în conducerea Complexului Energetic Oltenia/
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.