Boza: ,,CEO nu este cunoscut la nivel național,,. Vrea să dea el interviuri în presa centrală, să facă cunoscută compania.

Autor: Marius DAEA

Nu trebuie decât să ieșim în stradă și să întrebăm cine a auzit de Complexul Energetic Oltenia și cine a auzit de Sorinel Boza. Este un exercițiu al cărui rezultat toată lumea îl intuiește. Putem merge în orice colț al țării să punem aceleași întrebări, rezultatul va fi același, toată lumea a auzit de CEO, dar de Sorinel Boza mai puțin. Există riscul să avem surpriza ca în Târgu Jiu  mulți oameni să nu fi  auzit de acest personaj care se luptă din răsputeri să acumuleze imagine și notorietate de pe urma poziției de manager al Complexului Energetic Oltenia.

Actualul Director al Complexului Energetic Oltenia, întâmplător Boza , probabil și-a dat seama că participând  de două -trei ori pe zi la talkshow-rile locale, fie radio sau tv, ,,s-a demonetizat,, a fumat tot ce se putea fuma pe plan local în materie de expunere publică, iar acum vrea omul în liga I.

Cosmin Gagiu, angajat pe salariul minim să facă comunicare

Boza știe că oamenii valoroși trebuie plătiți bine, cel puțin așa se întâmplă în mediul corporatist,  de unde spune că a venit. Dacă i-a dat popii salariul minim,  înseamnă că atât merită. La încasările Complexului Energetic Oltenia din ultimul timp, la creșterile veniturilor, dacă Boza își dorea cu adevărat imagine mai bună pentru companie, putea să apeleze la cele mai bune agenții de PR și publicitate din această țară și atunci inițiativa era credibilă. Ce-i drept, nicio companie de PR nu ar fi recomandat ca soluție de promovare interviurile cu Boza, pentru că  există multe alte soluții mai eficiente.

De fapt, prin mișcarea politico- penală, angajându-l pe Cosmin Gagiu impus de deputatul Cupă, directorul Boza vrea să atragă din notorietatea CEO asupra persoanei sale.  Niciodată Boza nu va reuși să promoveze pozitiv compania atâta timp cât va încerca să fie el principalul comunicator, vârful de lance. Boza nu  a înțeles că în spațiul public minciuna este cel mai mare dușman al comunicării.

Gagiu, pila deputatului Cupă, a paralizat comunicarea la CE Oltenia

De când s-a angajat Cosmin Gagiu la CE Oltenia, Elena Zamfir nu mai răspunde la telefon,  Gagiu nici el nu răspunde la telefon, și nici Boza nu mai răspunde la telefon.  Concluzia este că ingerința politică a lui Cupă via ALDE Dolj nu face altceva decât să tragă în jos imaginea companiei, să distrugă un departament al companiei care a fost funcțional ani de zile. Deși și-au mărit bugetul pe comunicare, nu ai cu cine sta de vorbă.

Boza a declarat public că Gagiu a fost angajat pe un salariu minim pe un contract de 3 luni, sperăm să nu se dovedească și de această dată că Boza a aruncat în spațiul public minciuni. Nu ar fi pentru prima dată, însă ne dorim să fie pentru ultima dată.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.