Boza, manager ,, inovator,, . A dat comunicarea tradițională a CE Oltenia pe tămâie, agheazmă și acatiste.

de Marius DAEA

Nu au existat ieșiri publice ale managerului Sorin  Boza în care să nu invoce divinitatea, orice discurs presărat cu ,,Doamne ajută,, și multe alte rugăciuni au făcut să înmoaie majoritatea sindicaliștilor care și-au făcut birou în CEO, dar de aici și până a OTV-iza ilegal unul dintre cele mai importante servicii ale companiei nu a fost mult. Sătul probabil de atâtea plecăciuni, Boza s-a gândit că e mai bine să angajeze la CE Oltenia pe fostul popă de la Plenița, Cosmin Gagiu, pentru a-i ușura legătura cu divinitatea. Am fi răutăcioși dacă nu am aminti că noua achiziție a lui Boza  a trecut și prin presă, unde a rămas în amintirea publicului cu relatarea de la inundațiile din Robănești când a intrat pe post cu un fel de relatare în direct în care a spus că ,,din păcate la inundații nu s-au înregistrat victime,, gafa lui Gagiu  fiind promovată la vremea respectivă chiar la Cronica Cârcotașilor. Ținând cont de situația de mai sus, s-ar putea ca Boza să fie obligat să mai angajeze un om la același departament care să supervizeze ce scoate popa pe gură.

De asemenea, Boza trebuie să fie atent, la cât de imprevizibil este popa, e posibil să se trezească cu Gagiu cine știe pe unde? Ca în filmulețul de mai jos. Rar poți să vezi  când un ,,reporter,, intră pe teren în timpul meciului și mai dă și cu mâna în minge. Școala de la OTV vorbește. Nu-i rău ca Boza să aibă și tomberoane de gunoaie prin sediu, așa ca recuzită.

 

Atenție, Boza! Verifică biblioteca!! Dacă licăre ceva, să știi că popa ți-a pus cameră de filmat.

Jurnaliștii craioveni rămași surprinși acum de achiziția lui Boza, își aduc aminte când Cosmin Gagiu a fost cooptat în echipa unei noi televiziuni  în Craiova care avea sediul în podul stației de benzină de la intrarea în Craiova dinspre Șimnic. Când reprezentantul postului vorbea cu un director la biroul lui, a văzut că licărea ceva printre cărțile din bibliotecă și, când a dat cărțile la o parte, era camera lui Gagiu. După plecarea directorului din birou, Gagiu a fost chemat și și-a luat un șut la modul propriu în partea mai moale. După care Gagiu s-a angajat cameraman la ProTV , pe când era și la OTV, l-au prins cei de la PROTV că dădea aceleași imagini și la OTV și a mai primit un alt șut în spate, dar de data aceasta nu fizic.

Povestea vieții ,,specialistului,, în comunicare angajat de CE Oltenia în baza unei simple cereri depuse și a unui proiect verbal continuă cu înființarea studioului GTV, în combinație cu un fermier francez care avea terenuri închiriate pe la Maglavid. Sursele noastre ne-au spus că nenea fermierul a pus banii jos, a cumpărat aparatura, a dotat sediul și a plătit salariile un an de zile. După un an de zile francezul a fost sictirit de Gagiu, așa că s-a ales cu televiziune personală la care  lucrează nevasta care este prezentatoare, regizoare, producătoare…. tot ce vrei.

Acesta este omul cu care Boza vrea să facă comunicare .

Boza a făcut ceea ce nu au făcut nici unul dintre directorii care s-au perindat la conducerea CE Oltenia.

Bălășoiu, Ciurel, Ciobotărică, Ilie sunt directorii până la Boza care nu au îndrăznit să politizeze comunicarea companiei. La fiecare director s-au făcut recomandări să angajeze la departamentul de comunicare câte un jurnalist care prestase servicii politicienilor, însă nici unul dintre manageri nu s-au atins de acest departament, conștienți fiind de importanța lui.

Așa se politizează CE Oltenia

Boza,  bazându-se pe o relație mai veche de pe vremea când el reprezenta Siniat la Turceni și când s-a format triumviratul  Boza, Iacob, Stănculescu la baza căruia au stat și stau doar interese politico-economice, a acceptat acum ingerința politică ALDE Craiova, ignorând legea, faptul că au fost disponibilizări și nu în ultimul rând bunul-simț. Boza nu a putut să  refuze  cererea lui  Cătălin Stănculescu, a cărui soție a pierdut din partea ALDE  Primăria Craiova la alegerile locale, iar popa de la Plenița, fiind unul dintre militanții Anișoarei Stănculescu. Probabil comunicarea proastă din timpul campaniei, supervizată de specialist, a contribuit la eșecul candidatului ALDE Craiova. Ce se va întâmpla la CE Oltenia cu comunicarea după transferul de la ALDE la CE Oltenia a lui Cosmin Gagiu rămâne de văzut. Oricum cu această mișcare Boza a coborât standardele comunicării companiei iar imaginea va fi greu de remediat după o astfel de asociere cu OTV și tabloide.

Influența politică în CE Oltenia nu vine numai de la ALDE, și vizitele exagerat de dese ale lui Boza  în birourile lui Ciprian Florescu și Cosmin Popescu ne determină să credem că deciziile luate de managerul CE Oltenia nu mai pot fi obiective, mai degrabă sunt influențate de politicul din plan local.

 

 

Please follow and like us:

One thought on “Boza, manager ,, inovator,, . A dat comunicarea tradițională a CE Oltenia pe tămâie, agheazmă și acatiste.”

  1. Minciuna, promiscuitate, tot ce e mai rau ca o companie sa fie tarata de conducatorii ei in jocuri murdare. Niciunul din fostii manageri nu a atins “performantele” actualului. Individul chiar se intrece pe sine! Ma bucur ca tot mai multi inteleg ce se ascunde in spatele declaratiilor. Scade numarul aplaudacilor, creste al celor care nu-l mai cred. „Poți să prostești unii oameni tot timpul și toți oamenii un timp, dar nu poți să prostești toți oamenii tot timpul.” — Abraham Lincoln

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.