Boza și Gagiu au ,,spart,, directoratul Complexului Energetic Oltenia.

Autor: Marius DAEA

De patru ori s-a forțat angajarea lui Cosmin Gagiu, de trei ori directoratul CE Oltenia a respins.

Boza, managerul CE Oltenia și Cosmin Gagiu, proaspăt angajat ilegal în companie, venit pe filiera Ion Cupă, au dus minciuna  la rang de comunicare profesională.

Întrebat de jurnaliștii de la cotidianul Pandurul cum a reușit să se angajeze la CEO, imediat după ce au avut loc disponibilizări, Cosmin Gagiu a mințit pur și simplu jurnaliștii spunând că a depus o cerere care i-a fost aprobată și așa s-a angajat.

Fost preot la Plenița, după care a intrat în presa din Bănie, Gagiu nu a spus presei adevărul, că de fapt de patru ori a depus cerere de angajare în directoratul CEO. De trei ori membrii directoratului au respins solicitarea, iar a patra oară i-a fost aprobată, însă nici de această dată în unanimitate.

Este interesant de văzut care sunt membrii directoratului CE Oltenia care au susținut angajarea lui Gagiu la nici 30 de zile de la disponibilizarea a sute de muncitori. Am făcut solicitări în acest sens în baza legii 544/2001, sperând că vor face publice aceste informații.

Boza trebuie să ,,dreagă busuiocul,,.

Boza a declarat jurnaliștilor că  Gagiu Cosmin nu este angajat, ci are un contract de trei luni cu un salariu minim. Și de această dată trebuie să vedem cum ,,drege busuiocul,, managerul CEO Sorinel Boza . Contractul lui Gagiu este semnat pe mai mult de trei luni cu posibilitatea ca inițial de apariția acestui scandal să fi fost pe termen nedeterminat. Și în ceea ce privește salariul noului angajat, Boza nu a spus adevărul. Sursele noastre ne-au declarat că Gagiu Cosmin ar fi fost angajat la nivelul I de salarizare, adică cel mai mare, astfel Gagiu Cosmin câștigă mai mult decât salariații cu 30 de ani vechime în CE Oltenia.

Angajat pe pile, cu salariu mare, Cosmin Gagiu  nu calcă pe la serviciu

Va fi o problemă cu semnarea documentelor de prezență la serviciu, pontajul în baza căruia pila politică a  lui Boza trebuie să încaseze salariul. Este foarte greu ca cineva să semneze ca popa acele documente, nevăzându-l la față prin unitate. Chiar dacă ar fi fost în delegații, așa cum susține Boza că-l trimite în capitală să-i aranjeze interviuri la nivel național că CE Oltenia este necunoscut, ar fi trebuit totuși să treacă și pe la sediul unde își are biroul. Discutăm aici de lucruri care pot fi ușor probate.

Toate aceste inadvertențe, ca să nu le spunem minciuni, trebuie clarificate public atât de managerul Boza cât și de Cosmin Gagiu, cu atât mai mult că discutăm de un așa zis om specializat în comunicare.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.