Complexul Energetic Oltenia condus din restaurante?

Socializare și nu numai!

În doar o săptămână de zile unii din directorii Complexului Energetic Oltenia s-au reunit la diverse întâlniri prin restaurante din Turceni și Tg-Jiu! Aparent justificate de atmosfera de vacanță și de faptul că activitatea merge pe “pilot automat”, aceste întalniri, privite din exterior, pot fi luate ca banale evenimente de socializare.
Numai că situația din interiorul CE Oltenia, preocupările unui grup de la conducerea acesteia au dat acestor întâlniri tentă strângerii rândurilor față de pericole existente sau presupuse. O parte din directori nu mai sunt atât de docili cât și-ar dori directorul general Boza, sindicatele mârâie, politicienii cer tot mai mult. Despre întâlnirile “discrete” din biroul lui Iacob se știu prea multe.
Echipa unita sau divizata?
Surse din CE Oltenia și din politică ne-au dezvăluit că Boza are o mare suferință: sistemul dualist de administrare. Conducerea companiei de către un Directorat nu satisface ego-ul managerului, care visează la o conducere unitară. Dar după ce a înțeles, cu greu, ca modificarea Ordonanței privind guvernanța corporativa, împinsă frenetic de senatorul-prieten Iriza, nu-l scapă de indezirabilii din Directorat, a schimbat planul!
În mințile grupului de la vârful CE Oltenia, Directoratul este nefuncțional dacă din el fac parte Ovidiu Bălăcescu, Dan Vasile, Dan Antonie și parțial Adelina Popescu. Dar ar deveni foarte funcțional cu Doru Iacob și Cătălin Stănculescu. O tema care cauta rezolvări adecvate în teamdrinking-urile fără participarea indezirabililor. Bălăcescu și Dan Vasile sunt absenții de serviciu, iar când se impune sunt excluși atât Antonie cât și Popescu.
Mai are Boza birou la CEO?
După ce a pus la punct schema de turism pe la televiziunile locale, extinderea către televiziuni Gagiu-iste, trimiterea unei mici avangarde către Craiova, Boza dezvoltă, după cum se vede, munca de la distanta(de CE Oltenia, n.n), prin propriul exemplu.
Oare nu putea sa discute cu Condescu despre finanțare la Pandurii, oficial, în biroul sau de la CE Oltenia? Să se fi stricat aerul condiționat? Sau atmosfera din CE Oltenia nu e pe placul lor?

Actionarii Complexului Energetic Oltenia sunt:

– Statul Roman reprezentat prin Ministerul Economiei (77,15%)
– Fondul Proprietatea SA (21,56%)
– Electrocentrale Grup SA (0.84%)
– Inchidere si Conservare Mine ( 0.44%)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.