Se întâmplă la Minprest! Loredana Covei, angajată pe pile via PSD, cu salariul mai mare decât cel al șefului de birou.

Autor: Marius DAEA

Cârciumaru nu are scrupule.

Preluată de către Florin Cârciumaru din ,,presă,, de la trustul omului de afaceri Nicolae Sarcină și pusă purtător de cuvânt la Primăria Târgu Jiu, Loredana Covei sare din loc de muncă în loc de muncă, fără a susține un concurs pe posturile respective. Dacă ai slujit PSD-ului nu contează ce ști să faci, nu contează dacă are  sau nu experiență și competențe pentru postul ce urmează sa-l ocupe fără competiție. Ceea ce contează este să fi ridicat osanale lui Florin Cârciumaru, fostul primar al Târgu Jiu-lui, actual senator de Gorj și atunci nu există piedici care să stea în calea rezolvării problemelor.

Rețeta este simplă, după principiul traficului de influență.  Cârciumaru îi dă ordin lui Gabriel Giorgi de la Minprest, companie cu capital de stat, acționar CE Oltenia, acesta la rândul său cere dezlegare de la Sorin Boza care nu comentează în fața clientelismului politic ALDE/PSD pentru modificarea organigramei și lucrurile se rezolvă rapid.

Debutantă cu salariu mai mare ca cel al șefului de birou.

Angajată pe post de jurist fără pic de experiență într-o companie cu reale probleme financiare și penale, Loredana Covei a primit salariu mai mare decât cel al propriului șef de birou. Mai mult, i s-a pus la dispoziție un birou în care stă singură, laptop și conexiune la internet, însă nu prea are obiectul muncii.

La Minprest salariile nu sunt mari, însă să angajezi un jurist debutant și să-i dai salariu mai mare decât al tuturor salariaților din acel birou, inclusiv al șefului de birou, nu prea are logică. De exemplu, șeful de birou primește un salariu de 2000 lei lunar, ceilalți juriști câte  1.600 lei lunar, iar mai nou debutanta Loredana Covei 2.200 lei.

Nu este pentru prima dată când în compania de stat condusă de PSD-istul Gabriel Giorgi se săvârșesc abuzuri, iar cei  responsabili se fac că nu văd. Salariații care duc greul au fost tot timpul lipsiți în mod abuziv de drepturile ce li se cuveneau, legea  finanțelor publice a fost terfelită după bunul plac, cu toate astea sinecuriștii profită în continuare de beneficiile banului public.

 

 

6 thoughts on “Se întâmplă la Minprest! Loredana Covei, angajată pe pile via PSD, cu salariul mai mare decât cel al șefului de birou.”

  1. Felicitări dl Giorgi! Rușine ați dat oamenii afară pt ati oferi confort altora, o sa arăt la presa rezoluția dată de dumneavoastră când un salariat va cerut calculator sa lucreze ,etc……

  2. Am lucrat la această societate numita Minprest dar atâta umilință și bătaie de joc nu am mai văzut pe nicăieri în lume, se angajaza tot felul de persoane dubioase, persoane care sunt prieteni sau rude cu așa ziși șefi (de sector,cfl.etc.), mai mult de atât, este că aceste persoane ocupa posturi bune de muncă ocupate de oameni competenți iar persoanele competente sunt trimiși la lopată sau trimiși sa lucreze departe de casă cu speranța că poate renunța dandu-si demisia. Eu unul nu am votat partidul PSD datorită acestui director pe nume Giorgio știind ce fel de om este și nu voi vota până nu dispare din acest partid de ….

  3. Mda…astea-s vremurile…dar pun si eu o intrebare : actuala purtatoare de cuvant a Primariei s-a angajat prin concurs? …ca doar vorbim de o institutie publica…deci ?!

    1. Cu siguranță ca că a fost concurs. Intrebarea este alta???? CARE au fost probele la care a fost supusă.??? Eu cred ca unele plăcute si ei si examinatorilor. Oare gresesc? Voi ce credeți???

  4. La cati lucreaza in CEO fara a avea obiectul muncii, unul in plus la MINPREST ce mai conteaza! La CEO , dirijorul Sorin Boza a infintat un departament de strategie si eficienta , plasat in cladirea CEN Craiova, fara a avea activitate. Ce zici maestre dirijor, cand verifici cu ce se ocupa cei pe care i-ai concentrat acolo? Sau nu vrei sa deranjezi partidele care ti-au impus sa-i promovezi acolo?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.