Boza nu a reușit să mai încheie un contract cu Cosmin Gagiu

Autor: Marius DAEA

Contractul controversat dintre CE Oltenia și Gagiu Cosmin s-a încheiat de drept. Boza a încercat să încheie un alt contract, însă membrii Directoratului au respins propunerea. Sorin Boza a prezentat și susținut  în ședința Directoratului  ca fiind o cerință a Ministrului Energiei, Petcu, care l-ar fi rugat  să încheie un alt contract cu fostul patron de televiziune.

Pentru cei care nu cunosc bine subiectul, le reamintim cum au stat lucrurile.

Imediat după disponibilizarea a peste o mie de mineri și energeticieni  de la CE Oltenia, Sorin Boza l-a angajat pe Cosmin Gagiu, venit pe filiera ALDE Craiova la departamentul de comunicare.

Inițial, Boza a afirmat public că este vorba despre un contract de trei luni, ca mai apoi să constatăm că Boza nu spusese adevărul, contractul fusese semnat pe șase luni. La acea vreme, Boza justifica angajarea fostului preot ca fiind necesară pentru promovarea companiei la nivel național și chiar dădea numele unor televiziuni naționale în ale căror platouri Boza nu a reușit să pună piciorul în cele șase luni de contract ale lui Cosmin Gagiu.

Mai mult, pila ministrului Petcu a fost surprinsă în timp ce-și rezolva problemele personale la CNA pe banii CE Oltenia. Atunci Boza a promis că va face o anchetă internă. Comisia din CE Oltenia care a verificat cele apărute în presă a propus avertisment pentru Cosmin Gagiu, însă s-a tras de timp până s-a încheiat contractul de muncă  și nu au mai aplicat sancțiunea propusă.

Pentru angajarea lui Gagiu, Sorin Boza a făcut de patru ori propunerea în Directorat, însă de trei ori a fost respinsă propunerea de angajare.

În ultimul timp Cosmin Gagiu își desfășura activitatea  la Craiova, fiind pontat de cineva tot de acolo.

Boza a făcut  criză de nervi când a văzut poziția de refuz a directoratului

La  ședința de Directorat când Boza a venit cu un nou contract pentru Cosmin Gagiu, au participat directorii Boza, Bălăcescu, Antonie și Bălășoiu, lipsind  Dan Vasile.

Directorul Bălăcescu, cel care s-a opus și la prima angajare a lui Gagiu a susținut în ședință că dacă nu a votat angajarea, ar fi anormal să voteze pentru prelungirea contractului. Atât Antonie cât și Bălășoiu au votat împotriva propunerii lui Boza de a încheia un alt contract cu Cosmin Gagiu.

Sursele noastre ne-au declarat că Sorinel Boza a făcut criză de nervi în timpul ședinței, nu concepea să fie refuzat. Aceleași surse din CE Oltenia susțin că se vor mai face tentative de a introduce propunerea de angajare a lui Gagiu.

Am solicitat un punct de vedere din partea managerului Sorin Boza

,,Bună ziua!

 Referitor la solicitarea dvs. din data de 12.12.2017, cu privire la contractul de muncă al d-lui Gagiu Cosmin, vă comunicăm că a fost emisă decizie de încetare a acestui contract.

 Alte referiri cu privire la prelungirea contractului d-lui Gagiu Cosmin sunt pure speculații.

 Cu stimă,

Elena Zamfir

Relatii Publice

Complexul Energetic Oltenia,,

Speculațiile ar fi  că se vor mai face tentative de a introduce propunerea de angajare a lui Gagiu, după cum ne-au informat sursele noastre.

 

 

Please follow and like us:

2 thoughts on “Boza nu a reușit să mai încheie un contract cu Cosmin Gagiu”

  1. Domnule Daia, de ati stii dv. cati indivizi taie frunze la caini in sediul CEO si in Craiova la sediul din strada Unirii! Si asta pe bani multi. Gagiu e numai unul si nu inseamna mult fata de restul.

    1. Da există asemenea informații, dar noi prezentăm în presă cazuri punctuale cu impact major . Să depisteze cine taie frunze la câini este rolul managerului companiei.
      Să înțelegem că managerul nu își face datoria?
      Marius DAEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.