Cârciumaru, Weber și Aurel Popescu LOVE BOZA. Impostura PSD Gorj susține impostorii.

Autor: Marius DAEA

Electoratul nu mai merge dus cu minciuni.

Cei trei politicieni susțin în spațiul public că Sorinel Boza a făcut performanțe, și îl vor cu orice preț în PSD. Niciunul dintre ei nu dau oamenilor niciun exemplu de performanță. Cred ei că dacă spun cuvântul ,,performanță,, toată lumea îl înghite pe nemestecate.

Ce nu spun oamenilor Cârciumaru, Weber și Aurel Popescu? Sau au dat în orbul găinilor?

Mult trâmbițatele rezultate financiare ,,excepționale,, realizate de Boza nu i se datorează. Însă, cei trei PSD-ei nu au de unde să știe. Pentru a clarifica, vă prezentăm mai jos cum stau lucrurile:

În ianuarie 2017, conform OPCOM, România producea cel mai scump MWh din ultimii zece ani și cel mai scump MWh din Europa. În acea lună, energia a fost tranzacționată și cu 450 euro/MWh, în condițiile în care prețul mediu oscila între 30 și 40 euro/MWh.

Dacă Boza este așa bun manager și capabil să facă performanțe, de ce în ianuarie 2018 nu a mai performat? Conform OPCOM acum vinde MWh cu un preț de 40 euro/MWh. Media lunii ianuarie 2017 a fost de 75 euro/MWh, cel mai mare preț din ultimii 10 ani.

Într-un astfel de context oricine s-ar fi aflat în fruntea CE Oltenia ar fi făcut aceleași performanțe. Trebuie ca oamenii să înțeleagă că Boza nu a avut niciun merit și nicio contribuție la creșterea prețului inexplicabil. Dacă Boza ar fi știut să facă minuni ar fi făcut și în ianuarie 2018.

Sursa grafic: www.zf.ro

Salariile minerilor și energeticienilor, la minim pe economie. Performanța lui Boza.

Florin Cârciumaru nu înțelege că pentru prima dată în istoria mineritului, oamenii câștigă cel mai mic salariu pe economie.

Minerii și energeticienii, ținuți de Boza pe salariul minim pe economie, susțin inclusiv veniturile lui Florin Cârciumaru, Mihai Weber și Aurel Popescu.

De exemplu, o asistentă medicală de la Spitalul de Urgență Târgu Jiu câștigă aproape dublu decât un miner. Nu spunem că asistenta nu-și merită salariul.

În astfel de situații se află 30% din salariații CE Oltenia. Un alt procent de 45 % dintre salariații CE Oltenia se află la limita salariului minim pe economie. Acestea sunt ,, meritele și performanțele lui Boza’’. Probabil politrucii gorjeni sunt mulțumiți că tot mai mulți salariați din județul pe care-l stăpânesc câștigă din ce în ce mai puțin. Sau poate cine știe ce contracte le-o fi dat Boza lor și firmelor de partid.

O altă ,,performanță,, de-a lui Boza este și faptul că 58% din accidentele de muncă înregistrate în Gorj, au avut loc la CE Oltenia.

Tot la ,,performanțe,, se înscriu și instalațiile aflate într-o stare deplorabilă. Parametrii tehnici s-au înrăutățit pe mandatul lui Boza. Consumul propriu tehnologic este mai prost decât anii anteriori.

Astea sunt ,, performantele,, lui Boza la CE Oltenia. Chiar, unde vreți să duceți acest județ? Nu va mai fi nevoie să meargă Boza la Timișoara să caute locuri de muncă pentru șomerii gorjeni, vor pleca și singuri oamenii.

Salariații CE Oltenia nu au CCM-ul semnat și Boza le spune la televizor că le-a schimbat mentalitățile.

În timp ce la Ministerul Energiei se negocia CCM-ul, Boza pe TVR spunea că la CE Oltenia curge lapte și miere.

Într-un spațiu de emisie la TVR, s-a improvizat o intrare scurtă lui Boza. Probabil PSD-ul i-a demonstrat că-l susține. Ca de obicei, Boza a început să bată câmpii. Boza nu a vorbit de negocieri, de la care plecase cu doar câteva minute înainte. Acesta a pus aceeași placă, cum că a făcut performanțe pentru că a schimbat mentalitățile salariaților. Este interesant să vedem un miner plătit cu salariul minim pe economie care recunoaște că Boza i-a schimbat mentalitatea. Mai mult, managerul a luat-o pe urmele Elenei Ceaușescu în’89 și spunea că vrea liniște.

Cine îl neliniștește, numai el știe.

În concluzie, domnilor politicieni Florin Cârciumaru, Mihai Weber și Aurel Popescu, de ce nu-l luați acasă la voi sau să-l puneți să vă conducă afacerile dacă tot este așa de bun.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.