Grupul CEZ Romania ii urează bun venit noului Director Financiar

„Cu o experienta internationala bogata si un nivel de expertiza important in domeniul financiar, Libuše Jurečková preia carma operatiunilor noastre financiare. Sunt sigur ca si acest mandat va asigura indeplinirea cu succes a proceselor si obiectivelor financiare conform strategiei Grupului” – Martin Zmelik, Country Manager Grupul CEZ in Romania.

Incepand cu data de 1 februarie, dna Libuše Jurečková se va ocupa de operatiunile financiare, de controlling, de raportare a rezultatelor financiare precum si de managementul riscului, alaturandu-se echipei Grupului CEZ in Romania in calitate de Director Financiar.

Absolventa a unui Doctorat in cadrul Facultatii de Stiinte Economice a Universitatii Tehnice din Ostrava, cu o bogata experienta in sectorul economic, Libuše a lucrat in ultimii 25 de ani in companii de renume din sectorul tehnic si telecomunicatii, avand realizari remarcabile. Aria sa de expertiza se extinde in domenii precum leadership in Financiar & Controlling, managementul lantului de furnizare, dezvoltarea managementului general si a resurselor umane, strategie, conformitate, fuziuni, achizitii si integrare, managementul riscului.

Echipa CEZ din Romania ii ureaza bun venit noului Director Financiar si ii doreste mult succes in atingerea obiectivelor Grupului.

 

 

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.