Încă o categorie de salariați înșelați de CE Oltenia

Autor: Marius DAEA

stiri@sudvest.ro

Din cauza  modalității  defectuoase de salarizare convenită de administrația și sindicatele din Complexul Energetic  Oltenia am arătat în articolul:

FLUTURAȘ. Dovada că salariații CE Oltenia au fost înșelați.

cum salariații care au primit clase ca să ajungă la 1900 lei și cei cu sporuri nepermanente au fost înșelați.

Am primit de la cititori fluturași  din care rezultă că și salariații care au înregistrat concedii medicale au fost înșelați într-un mod similar, dar mult mai grosolan (tot compensația fiscală a fost elementul cu care s-a jucat administrația  Boza pentru a înșela propriii salariați).

Numai că in cazul celor cu concedii medicale compensația fiscală pentru luna ianuarie 2018 a dispărut cu totul. În acest fel, salariații au pierdut pe net circa 25 % din îndemnizația cuvenită.

Dacă luăm în calcul datele furnizate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Gorj, numai în primele 6 luni ale anului 2017 s-au înregistrat 6.607 concedii medicale la CE Oltenia. Din  datele CJAS Gorj, putem deduce astfel că în anul 2017 la CE Oltenia au fost în medie cam 1000 de certificate medicale  pe lună.

Și în cazul acestei categorii de salariați ai Complexului Energetic Oltenia putem vorbi de mii de salariați înșelați de angajator.

stiri@sudvest.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.