În Săptămâna Mare, un gest mare: Mirela Păduraru a sponsorizat DGASPC GORJ – CSCCH Târgu-Jiu cu mobilier în valoare de aproape 17.000 lei

 A fi om înseamnă a te întoarce spre tine ca să conștientizezi ceea ce simți, iar apoi să te întorci spre ceilalți și când îi privești sau îi asculți, să înțelegi ceea ce simt, să le înțelegi trăirile și să le respecți. Un om este o persoană definită de omenie. 

       Mirela Păduraru, administratorul societății ROMÂNIA HIDRO SERVICE SRL, dovedește că este un om cu suflet mare. Prin bunăvoința domniei sale, chiar în Săptămâna Mare, copiii de la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap (CSCCH) Târgu-Jiu, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, au primit mobilier nou și modern în valoare de 16.839, 94 lei. Este vorba despre 12 paturi, 12 noptiere, 12 dulapuri, dar și mochetă. Bucuria beneficiarilor este incomensurabilă, încântarea citindu-li-se pe chipuri. 

       Pentru minunatul și nobilul său gest, doamna Mirela Păduraru merită toată aprecierea noastră. Îi mulțumim și pe această cale! Îi dorim succes în activitate și sărbători cu bucurie alături de cei dragi!

                                                                       Director General,

                       Diaconescu Laurențiu-Claudiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.