Cum apără germanii infrastructura energetică cheie de coronavirus

Operatorii germani ai infrastructurii energetice cheie, inclusiv centralele electrice, gazele și rețelele electrice și-au intensificat precauțiile împotriva unei pandemii coronavirus, relatează Jakob Schlandt în Tagesspiegel Background. “Principalul obiectiv este de a proteja angajații de infecții – în special angajații din camera de control a sistemului”, a declarat pentru buletinul de energie un purtător de cuvânt al operatorului de rețea electrică 50Hertz. Angajații nu mai au voie să călătorească în zone clasificate drept riscante – chiar și călătoriile private sunt interzise – și toate celelalte călătorii de afaceri sunt reduse la minimum. De asemenea, operatorul a declarat că a redus vizitele delegărilor străine „practic la zero”. Ca și alți operatori de rețea de transport, 50Hertz operează de asemenea un centru de control al rezervelor ca beack-up.

Compania a spus că este pregătită pentru cele mai grave cazuri. În caz de urgență, camera de control a sistemului și alte divizii tehnice cheie pot funcționa „în mod suficient și în mare măsură izolate de mediul înconjurător timp de săptămâni. În acest scop, avem personal, un salon și un dormitor, precum și produse alimentare, “a spus purtătorul de cuvânt, adăugând si piese de schimb cheie pentru rețelel de electricitate.. Alți operatori de rețea de transport din Germania Tennet, Amprion și TransnetBW au politici similare, potrivit articolului. Operatorul de rețea de gaz Open Grid Europe (OGE) a pus, de asemenea, măsuri de precauție suplimentare pentru a se asigura că gazul poate continua să curgă către consumatori, inclusiv anularea tuturor evenimentelor interne și externe care nu sunt strict necesare. Cei unsprezece operatori din rețeaua de gaze din Germania au, de asemenea, camere de control pentru rezerva ca beack-up.

Operatorii de centrale nucleare au instituit, de asemenea, noi reguli. RWE, de exemplu, dezinfectează aparatele pentru contoarele de radiații care sunt folosite mai des de angajați în mod regulat. Compania a închis, de asemenea, centrele de vizitare și a anulat vizitele de grup programate pentru a reduce riscul de infecții, a spus un purtător de cuvânt la publicație.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.