Concert susținut de violonistul Alexandru Tomescu, pe vioara Stradivarius Elder-Voicu, alături de Dragoș Ilie la chitară clasică, în data de 10 iulie ora 2000, în Parcul Coloanei fără Sfârșit din Târgu Jiu.

Cu multă bucurie, anunțăm publicului iubitor de muzică clasică, concertul susținut de violonistul Alexandru Tomescu, pe vioara Stradivarius Elder-Voicu, alături de Dragoș Ilie la chitară clasică, în data de 10 iulie ora 2000, în Parcul Coloanei fără Sfârșit din Târgu Jiu. 

Ajuns la ediția a XV-a, Turneul Internațional Stradivarius din acest an este „PAGANINI MAGIC” și se desfășoară în perioada 26 iunie-16 iulie 2022. Este un turneu dedicat marelui muzician Niccolo Paganini, considerat, pe lângă „cel mai virtuos violonist” și un virtuos la chitară, care a scris multe sonate și concerte inedite. Nemulțumit, a început să scrie sonate pentru vioară și chitară, triouri și cvartete împreună cu instrumente cu coarde, a scris pentru chitara cu șase coarde, care la acel moment o înlocuia pe cea „spaniolă” cu cinci coruri (patru corzi duble și una singură în partea superioară numită cantino), iar acest lucru explică flerul său în pizzicato-ul crepitant de la vioară.

Pentru a rasplăti eforturile depuse de proaspeții absolvenți ai examenului de Bacalaureat, Clubul Rotary ofera 100 de invitatii VIP, fiecare pentru 2 persoane, primilor 100 de elevi cu mediile cele mai mari de absolvire. 

 Rugam absolventii care au reusit să ocupe o poziție de top la acest examen sa ne contacteze la adresa ssghimisi@gmail.com pentru a intra în posesia invitației.

Seara de 10 iulie va aduce MAGIA în Parcul Coloanei fără Sfârșit. Alexandru Tomescu și Dragos Ilie vor oferi un spectacol extraordinar “PAGANINI MAGIC”, iar absolvenții vor primi, la randul lor, energia necesară pentru examenele viitoare.

 Vă așteptăm la un eveniment unic, PAGANINI MAGIC, 10 iulie 2022!!!

Rotary Club Targu Jiu

Stefan Ghimisi

0757063989

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.