VIDEO Vrei să fii șofer în Europa și să fii tratat corect. Compania Reining e cea mai bună alegere

Ești șofer profesionist și vrei să lucrezi în Europa în cele mai bune condiții, cu contract legal, toate drepturile respectate și beneficiile sistemului german de sănătate și de pensii?

Nu ești încă șofer, dar te-ai hotărât să începi cursurile unei școli pentru profesioniști și vrei să lucrezi pe camioane moderne, într-o companie internațională?

Reining, una dintre cele mai importante companii de transport din Europa, cu zeci de ani de istorie în spate, te așteaptă pe 12, 13 și 14 august la București, pentru a-ți face o ofertă de nerefuzat.

La sediul școlii de șoferi BIDI TRANS (la adresa: Șoseaua Alexandriei 176, București) profesioniștii Reining  îți vor prezenta un camion al companiei, clipuri video cu joburile pe care le vei îndeplini împreună cu colegii cu vechime în firmă și, cel mai important, îți vor sta la dispoziție pentru orice informație dorești să afli despre o carieră plină de satisfacții ca șofer în cadrul Reining.

Vrei să fii șofer în Europa și să fii tratat corect. Compania Reining e cea mai bună alegere (P)

Reining, respect pentru șoferi, partenerii noștri

Reining este o companie cu zeci de ani experiență în transportul de marfă, care are azi sute de angajați. Majoritatea au vechime în cadrul firmei, o garanție că locul de muncă este unul stabil, iar tu poți devii partenerul nostru pentru mulți ani.

Dinamica transportului european ne-a făcut să ne extindem și să privim spre viitor. De aceea am decis să mărim flota de camioane și căutăm pe acei oameni care reprezintă cel mai bine valorile companiei noastre

Colaborăm deja cu șoferi din Olanda, Germania, România, Ungaria, Lituania, Serbia, Bulgaria și nu numai. Dar vrem să ni te alături și tu. Pentru noi, șoferii nu sunt simpli angajați. Sunt partenerii noștri.

Reining oferă un contract de muncă corect în Germania și respectă toată legislația muncii în vigoare.

O parte dintre camioanele Reining sunt dotate cu motostivuitor, pentru descărcarea ușoară a mărfurilor.

Mai multe opțiuni, în funcție de disponibilitatea ta

În cazul unui contract full time, vă sprijinim pentru a vă stabili în Germania, cu sfaturi și date concrete.

Putem colabora și part time: la un program de 6 săptămâni de muncă, se acordă 2 săptămâni de repaus acasă. Salariul este plătit și în cele două săptămâni de pauză, conform contractului german.

Contractul de muncă oferă avantajele sistemului german atât în ceea ce privește sănătatea cât și pensiile sau dreptul la alocație pentru copiii minori.

Pentru cei care optează pentru contractul part-time, firma oferă confortul necesar în bazele din Germania sau Olanda (parcări pentru turismele șoferilor, dormitoare, spații de socializare, mașini de spălat, internet, microbuze puse la dispoziția șoferilor pentru cumpărături).

Șoferul este preluat de la aeroport și dus la aeroport de colegii noștri.

Mai multe detalii vă putem oferi când ne vedem față în față, pe 12, 13 și 14 august, la București, la sediul școlii de șoferi BIDI TRANS (la adresa: Șoseaua Alexandriei 176, București)

Foarte important!

Dacă nu ești încă șofer profesionist, dar îți dorești să devii și deții deja permis de conducere B sau C, noi te sprijinim. Suportăm toate costurile pentru obținerea permisului de conducere și a atestatelor necesare și îti oferim după o perioadă de trainig cu mentori profesioniști. Toate în limba română.

Noi credem că doar cunoscându-ne mai bine putem colabora pe viitor. Oricând, oriunde noi ne bazăm pe șoferii noștri, cărora le oferim tot sprijinul.

Mai multe detalii la telefon: +49 1577 7990409

_________________________________

Advertorial comandat de compania Reining

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.