Feuda Minprest. Directorul Adjunct Cîrstina Aurelian și-a angajat tot neamul la întreprinderea de stat.

Autor Marius DAEA

Vasalul Gabriel Giorgi a primit în stăpânire compania de stat și nu dă socoteală în fața nimănui pentru multele ilegalități comise la Minprest .

Pentru echipa de conducere a companiei de stat nu există legi fiscale, nu există drepturile omului, doar abuzul pe funcție și abuzul de putere primează.

Mai nou, și Directorul Adjunct Cîrstina Aurelian începe să-și tragă făina pe turta lui. Fără pic de conștiință, mai are puțin și la o secție a companiei, Tismana I, vor lucra doar membrii familiei acestuia.

Cîrstina Aurelian și-a angajat fratele, Cîrstina Vasile Marius, pompier la formația Carierei Tismana I, fără calificare de pompier.

A angajat cumnatul (soțul sorei sale)- Predoșanu Vasile șofer la aceeași formație de pompieri,  Cariera Tismana I, în condițiile în care Șeful Sectorului care coordonează activitatea este finul directorului, un anume Tănase Marius, cununat anul trecut de Cîrstina Aurelian.

Cumnata lui Cîrstina Aurelian, sora nevestei, a fost angajată la Punctul de Lucru Minprest din Craiova, între timp cumnata a intrat în concediu prenatal și i-a luat locul fostul șef al piețelor din Craiova pe filiera Olguța.

Republica Bananieră Ciordanistan! PSD Gorj, îngăduitor.

PSD-ist cu acte  în regulă, Cîrstina Aurelian făcea mișto de președintele PSD Liviu Dragnea pe pagina personală Facebook, titrând la fotografia lui Dragnea ,, Republica Bananieră Ciordanistan,, asta se întâmpla chiar în perioada în care deputatul Alin Văcaru vota alături de Ponta pentru susținerea lui Grindeanu . Bineînțeles, postarea a fost ștearsă repede de tânărul PSD-ist, însă urmele au rămas, la fel ca și funcția obținută politic în cadrul companiei Minprest. Se pare că Ciordanistanul s-a mutat chiar în ograda celor de la Minprest, iar ciorditul a devenit lege pentru cei care conduc întreprinderea cu capital de stat.

Relațiile îl recomandă. Din șofer la Succes, director la Minprest.

La o simplă privire pe CV-ul celui care și-a adus aproape toate rudele în compania de stat ne dăm seama cât de repede a promovat tânărul PSD-ist în trei ani de zile. A fost pe rând, inginer, inginer șef și director adjunct.


PENTRU A SUSTINE JURNALISMUL INDEPENDENT PUTETI DONA AICI DIRECT CU CARDUL SAU PayPal
Scriam cu ceva timp în urmă materialul: Se întâmplă la Minprest! Loredana Covei, angajată pe pile via PSD, cu salariul mai mare decât cel al șefului de birou. Materialul respectiv a  înregistrat audiențe foarte bune, peste 17.000 de oameni au citit acest articol. Lucrurile s-au mișcat puțin, însă nu atât cât ar fi trebuit. În urma apariției articolului, cei de la Minprest au făcut act adițional  pilei PSD și au aliniat salariul cu cel al Șefului de birou. Normal și legal ar fi fost ca respectiva să beneficieze de salariu de debutant, așa cum este realitatea.

Toate aceste ilegalități și abuzuri se întâmplă la o companie de stat al cărui manager, Gabriel Giorgi, mai are pretenția de a deveni director în cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Acționarul principal al S.C Minprest S.A este Complexul Energetic Oltenia

Actionarii Complexului Energetic Oltenia sunt:

– Statul Roman reprezentat prin Ministerul Economiei (77,15%)
– Fondul Proprietatea SA (21,56%)
– Electrocentrale Grup SA (0.84%)
– Inchidere si Conservare Mine ( 0.44%)

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.