Comunitatea din Târgu Jiu și județul Gorj merită mai mult!

Vrei să rămâi informat în legătură cu ce se întâmplă în Târgu Jiu înainte de alegeri? Inscrie-te la Buletinul nostru informativ via email

Vrei să rămâi informat în legătură cu ce se întâmplă în Târgu Jiu înainte de alegeri? Inscrie-te la Buletinul nostru informativ via email.

Sud Vest oferă singurele știri cu adevărat independente din Târgu Jiu.  Noi nu lucrăm cu susținere politică și financiară și suntem foarte transparenți, divulgăm toate legăturile relevante. Vă facem să înțelegeți conexiunile.

Noi suntem dedicați unei prese libere și obiective. Comunitatea din Targu Jiu si județul Gorj merită mai mult.

Bucurați-vă de știrile alegerilor locale viitoare.

Cum alegerile locale se apropie, trebuie să ne concentrăm mai mult pe problemele critice care afectează Târgu Jiul și Gorj.

Impreună suntem localnicii plini de avânt care cunoaștem regiunea, asa cum o știți și voi. Și în lunile care au mai rămas până la alegeri,  vom dedica mai mult spațiu alegerilor, care au un impact așa de mare asupra vieților noastre.

Pentru a susține eforturile unei prese elaborate, cerem acum sprijinul cititorilor noștri.

Dați voce cetățenilor și păstrați-i pe aceia care au puterea și curajul de a povesti.

Inscrie-te ca membru al Sud Vest pentru a avea posibilitatea să devii vocea comunității tale pe termen lung și pentru a te asigura că există o voce liberă și independentă în Târgu Jiu, păstrându-i pe cei care au puterea să povestească și să dea voce localnicilor.

Pe parcursul acestei perioade de alegeri, comunitatea noastră va avea un cuvânt mai important de spus în ceea ce privește spațiul de știrii. Vom înființa o Agendă a cetățenilor : comunitatea noastră va avea posibilitatea să voteze tipul de subiecte pe care Sud Vest ar trebui sa le abordeze în timpul perioadei alegerilor – social, politic, economic, civic pentru a ne asigura că acordăm atenția cuvenită problemelor de maxima importanță pentru cetățeni.

Informații independente la îndemâna tuturor!

Inscrierea ca  membru  vă garantă faptul că vom putea sa oferim în continuare aceste servicii tuturor cititorilor noștri, chiar și acelora care nu își pot permite calitatea de membru; pentru că toți cetățenii Târgu Jiului merită să fie la curent cu deciziile care influențează viețile lor, mai ales atunci când trebuie să voteze.

Cum va funcționa?

Am format un parteneriat cu Steady, o companie germana, care îi ajută pe cititori să sprijine proiectele jurnalistice pe care doresc sa le implementeze cu succes.

Aproximativ 50.000 de cititori de știri, ascultători de podcasturi și alți consumatori mass media, sprijină acum jurnalismul independent, prin calitatea de membru al publicațiilor lor preferate, prin intermediul lui Steady.

Ca membru, plătești o sumă lunară, la alegerea fiecăruia (sunt preturi diferite în funcție de planurile fiecăruia), pentru a fi un susținător al muncii noastre pe termen lung.

Ce beneficii aveți? Veți fi primii care veți citi știrile noastre, veți putea propune și vota subiecte noi de investigat,

Așteptăm cu nerăbdare înscrierea voastră ca membrii ai programului nostru și dacă aveți întrebări sau feedback în legătură cu această abordare nouă, abia așteptăm sa ne contactați.

daea525@gmail.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.