Alături de bunici în perioada dificilă

Asociația pentru Democrație, Educație, Respect (ADER) implementează în perioada 14 aprilie – 14 mai 2020 proiectul ALĂTURI DE BUNICI, proiectul este finanțat prin programul „Start ONG”, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow.”

Cu sprijinul Primăriilor din Drăguțești și Târgu Cărbunești am identificat 90 de persoane în vârstă de peste 65 de ani fără susținători, ce au nevoie de ajutorul nostru.

Împreună cu voluntarii ADER am realizat 90 de pachete alimentare, acestea fiind distribuite înainte de sărbătorile pascale.

Săptămâna aceasta am organizat o nouă acțiune oferind 90 de pachete cu produse de igienă: măști cu trei pliuri, detergenti, sapunuri, etc.  pentru persoanele ce constituie grupul țintă al proiectului.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultura. Valoarea totala a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitara destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă.”

Împreună putem să reușim să depășim această perioadă dificilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.