DIN DRAGOSTE PENTRU BRÂNCUȘI,

Asociația pentru Democrație, Educație, Respect (ADER) implementează în perioada 15 septembrie – 15 octombrie 2020, proiectul  DIN DRAGOSTE PENTRU BRÂMCUȘI,  proiectul este finanțat prin programul „Start ONG”, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow.”

Proiectul DIN DRAGOSTE PENTRU BRANCUSI urmărește cunoașterea de către copiii din Gorj a mostenirii lasata de marele sculptor Constantin Brâncuși. Vor fi organizate 4 ateliere de pictura si lecții interactive in cele două parcuri ale Municipiului Târgu Jiu .

Peste 300  de copii vor putea participa la lecții interactive despre Constantin Brancusi și operele sale de la Targu Jiu, iar sub îndrumarea unor profesori renumiți de pictură, vor putea picta operele de la Târgu Jiu.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultura. Valoarea totala a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitara destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.